The next generation tissue management

SAVE THE DATE

9-10 December 2024

BUCHAREST

DESPRE EVENIMENT

RegenDays – The Next Generation Bone Management.

Pe 9-10 decembrie, inima capitalei va pulsa la ritmul celor mai recente descoperiri din stomatologie. RegenDays  transformă Bucureștiul în locul de întâlnire al profesioniștilor pasionați, dornici să exploreze frontierele regenerării țesuturilor moi și dure.

După un debut răsunător în 2022, ne întoarcem cu și mai multă energie și determinare. Pregătește-te pentru workshop-uri interactive, o expoziție care prezintă viitorul stomatologiei și, desigur, o petrecere care va rămâne în
amintirea tuturor!

București, pregătește-te! RegenDays va fi un eveniment care va defini anul în medicina dentară.

FII CONECTAT LA VIITOR

Sesiuni informative, ateliere practice și speakeri de top te așteaptă. Fii parte din RegenDays 2023, unde viitorul stomatologiei prinde viață.

 • 00zile
 • 00ore
 • 00minute
 • 00secunde

DE CE SĂ PARTICIPI ?

INFORMAȚIE LA CEL MAI ÎNALT NIVEL

Lectori de primă clasă vă vor împărtăși cele mai noi și avansate procedee și tehnici de regenerare tisulară.

CONEXIUNI VALOROASE

Lectori de primă clasă vă vor împărtăși cele mai noi și avansate procedee și tehnici de regenerare tisulară.

PREGĂTIRE ÎN PROFUNZIME

Veți avea acces la workshop-uri specifice pe tehnici si protocoale de regenerare, produse și soluții de ultimă oră din implantologia orală și stomatologie.

ACCES ÎN PREMIERĂ ȘI ÎN EXCLUSIVITATE LA NOUTĂȚI DIN DOMENIU

Veți putea vizita o zonă expozițională, cu mărci și producători renumiți din domeniul medicinei dentare și veți beneficia de oferte și pachete promoționale exclusive, cu prețuri speciale disponibile doar pe perioada congresului.

INOVAȚIE CONTINUĂ

Descoperiți cele mai noi instrumente și tehnologii care transformă medicina dentară. Demonstrații live și prezentări despre tehnologiile care schimbă jocul în domeniul stomatologiei.

SPEAKERII EVENIMENTULUI

De la tehnici avansate la noțiuni de ultimă oră, acești experți vă vor inspira și vă vor ajuta să vă mențineți la vârful industriei.

Noile orizonturi în regenerarea parodontală: Cum răspundem așteptărilor pacienților?

Această prezentare explorează noile concepte regenerative, tehnici chirurgicale și biomateriale care permit regenerarea atașamentului interproximal, oferind rezultate pe termen lung. Veți învăța cum să clasificați defectele parodontale interproximale, să planificați tratamentul pentru pierderea atașamentului interproximal și să utilizați cele mai recente tehnici chirurgicale și concepte biologice.

Prof. Dr. Giulio Rasperini este un renume în lumea stomatologiei și periodontologiei, cu o carieră de excepție și contribuții de seamă. Experiența sa internațională, expertiza vastă și pasiunea pentru cercetare îl plasează în topul profesioniștilor din domeniu. Are peste 115 articole științifice publicate și numeroase premii obținute pentru cercetarea sa, Dr. Rasperini a împărtășit cunoștințele sale în stomatologie în cadrul unor evenimente de prestigiu pe plan internațional. Cu un centru de educație dedicat, el continuă să inspire și să educe viitorii profesioniști în stomatologie.

Vezi detalii

Tendințe inovatoare și minimal Invazive în elevarea sinusală laterală și regenerarea osoasă complementară

Acestă prezentare vă va introduce în lumea inovației în domeniul implantologiei dentare. Vom explora tendințele inovatoare și tehnici minim invazive pentru elevarea sinusului și regenerarea osoasă. De la planificare digitală la tehnici chirurgicale avansate și alternative terapeutice, veți descoperi modalități noi și eficiente de a îmbunătăți calitatea tratamentelor dentare.

Prof. Dr. Tiziano Testori reprezintă autoritate în stomatologie, cu o experiență vastă și realizări notabile. Deține diplome în medicină și stomatologie și este cunoscut pentru contribuțiile sale semnificative în domeniul implantologiei și chirurgiei orale. A lucrat la universități prestigioase din Italia și SUA și a fondat un centru de formare avansată în implantologie. Este recunoscut la nivel internațional pentru cercetările sale și a fost președinte al Academiei Italiene de Osseointegrare. Cu peste 160 de publicații și o serie de premii, Prof. Dr. Tiziano Testori este unul din liderii din domeniul său și un orator de renume la conferințe internaționale. Prezența sa în cadrul evenimentului RegenDays 2023 aduce oportunitatea unică de a învăța de la unul dintre liderii mondiali în implantologie și chirurgie orală.

Vezi detalii

Posibilități și limite în tratarea retracțiilor gingivale mandibulare izolate și multiple

Prof. Anton Sculean va explora tratamentul recesiilor gingivale la nivelul mandibulei, atât izolate, cât și multiple. Prezentarea va include discuții privind indicațiile clinice, raționamentul biologic și tehnici specifice, precum MCAT și LCT, utilizate pentru tratarea acestor recesii gingivale. De asemenea, vor fi abordate aspecte anatomice și alți factori care influențează rezultatele tratamentului, oferind strategii pentru prevenirea și gestionarea complicațiilor. Această prezentare reprezintă o oportunitate unică de a învăța de la un expert de prestigiu în domeniul parodontologiei estetice.

Dr. Anton Sculean este un renumit profesor și cercetător în domeniul parodontologiei. Conduce Departamentul de Parodontologie și este Director Executiv al Școlii de Medicină Dentară al Universitatății din Berna, Elveția. Dr. Sculean a publicat peste 520 articole științifice, a susținut peste 650 de prelegeri internaționale și a primit numeroase premii pentru cercetare. Prof. Sculean este redactor-șef al revistei Periodontology 2000 și a primit numeroase premii prestigioase pentru cercetarea sa în parodontologie. Contribuțiile sale se concentrează pe vindecarea și regenerarea țesuturilor parodontale, chirurgia estetică și regenerativă parodontală și abordări inovatoare în tratamentul infecțiilor parodontale și peri-implantare. Este recunoscut ca unul dintre cei mai importanți experți în domeniul parodontologiei la nivel global.

Vezi detalii

Implanturi în zona estetică: Cum putem depăși limitările și exploata la maxim posibilitățile?

Cu toții știm că atingerea rezultatelor estetice perfecte în domeniul implanturilor nu este atât de ușoară pe cât pare. În această prezentare, vei explora provocările și soluțiile într-un mod interactiv și captivant. Dr. Hurzeler va aborda evaluarea succesului implanturilor, soluții previzibile pentru rezultate excelente și modul de gestionare a cazurilor cu pierderi multiple în zona estetică. Prin studii de caz, discuții interactive, vei avea ocazia să înțelegi mai bine cum să obții rezultate remarcabile și previzibile în implanturile din zona estetică.

Prof. Dr. Markus Hürzeler este unul din experții de top în stomatologia estetică, parodontologie și implantologie. Cu o vastă experiență academică și practică, el este cunoscut pentru contribuțiile sale la domeniu. Deține poziția de președinte al Academiei Europene de Estetică Dentară și a publicat peste 150 de lucrări științifice. Prof. Hürzeler predă și oferă prelegeri la nivel național și internațional și a co-autor al unei cărți de referință în domeniul chirurgiei plastice parodontale și implantare.

Vezi detalii

PROGRAM

Înregistrare

09:00 - 09:30

PARTEA TEORETICĂ

09:30 - 11:00

Pauză de cafea

11:00 - 11:30

PARTEA TEORETICĂ

09:30 - 11:00

PAUZĂ DE PRÂNZ

12:30 - 13:30

Partea practică

13:30 - 15:30

Înregistrare

09:00 - 09:30

PARTEA TEORETICĂ

09:30 - 11:00

Pauză de cafea

11:00 - 11:30

PARTEA TEORETICĂ

09:30 - 11:00

PAUZĂ DE PRÂNZ

12:30 - 13:30

Partea practică

13:30 - 15:30

Dr. Anton Sculean

Tema: Posibilități și limite în tratarea retracțiilor gingivale mandibulare izolate și multiple

09:30 - 11:00

Pauză de cafea

11:00 - 11:30

Dr. Giulio Rasperini

Tema: Noile orizonturi în regenerarea parodontală: Cum răspundem așteptărilor pacienților?

11:30 - 13:00

Pauză de prânz

13:00 - 14:00

Dr. Markus Hurzeler

Tema: Implanturi în zona estetică: Cum putem depăși limitările și exploata la maxim posibilitățile?

14:00 - 15:30

Dr. Tiziano Testori

Tema: Tendințe inovatoare și minimal Invazive în elevarea sinusală laterală și regenerarea osoasă complementară

15:30 - 17:00

WORKSHOPS

500 €

Tehnici avansate de chirurgie regenerativă în terapia parodontală
Vezi detalii
Rezervă-ți locul

550 €

Abordări minim invazive îîn chirurgia sinusală
Vezi detalii
Rezervă-ți locul

TARIFE CONFERINȚĂ

Tarife pentru prezență fizică la eveniment

EARLYDAYS

în limita a 100 locuri
 • Prezentări Main Podium, 10 decembrie
 • Lunch
 • Coffee Break
 • Diplomă de participare
657 467

SMARTDAYS

în limita a 150 de locuri
 • Prezentări Main Podium, 10 decembrie
 • Lunch
 • Coffee Break
 • Diplomă de participare
657 517

LATEDAYS

.
 • Prezentări Main Podium, 10 decembrie
 • Lunch
 • Coffee Break
 • Diplomă de participare
657 587

EventDays

.
 • Prezentări Main Podium, 10 decembrie
 • Lunch
 • Coffee Break
 • Diplomă de participare
657

Tarife pentru participare online

PARTICIPARE - online

.
 • Prezentări Main Podium, 10 decembrie
 • Diploma de participare in format electronic
110

CONTACT

URMĂREȘTE-NE:

© 2023 Gursk Medica. All Rights Reserved

Contactează-ne

Daca aveti intrebari sau doriti sa va inscrieti la curs, va rugam sa completati formularul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!

Contactează-ne

Daca aveti intrebari sau doriti sa va inscrieti la curs, va rugam sa completati formularul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!

CĂTĂLIN BABĂ

0724 353 222

Director de Vânzări

Centru-Vest

CLAUDIU TĂRNICERIU

0722 366 302

Director de Vânzări

Centru-Vest

ANDREI URS

0724 353 220

Brașov, Harghita, Covasna,

Sibiu, Dâmbovița

COSMIN CORLA

0733 912 719

Hunedoara, Timiș,

Arad, Caraș-Severin

ȘTEFAN ANTON

0727 368 662

București: sector 4, sector 6,

Ilfov, Giurgiu, Teleorman

MIHAI RIZA

0733 629 310

București: sector 2, sector 3,

Prahova

FLORIN ȘCHEOPU

0724 353 221

București – sector 1, sector 5,

Argeș

GEORGIAN TROFIM

0722 294 989

Constanța, Ialomița,

Călărași, Tulcea

DRAGOȘ GHEREBEN

0724 353 223

Dolj, Gorj, Olt,

Vâlcea, Mehedinți

DAN POROȘNICU

0724 353 224

Galați, Brăila, Vrancea,

Buzău, Vaslui

CLAUDIU TĂRNICERIU

0769 278 123

Bihor, Sălaj,

Maramureș, Satu Mare

ROBERT LUPU

0733 912 717

Cluj, Bistrița,

Mureș, Alba Iulia

CLAUDIU TĂRNICERIU

0733 912 718

Iași, Suceava, Botoșani,

Bacău, Neamț

ECHIPA DE VÂNZĂRI

CĂTĂLIN BABĂ

0724 353 222

Director de Vânzări

Centru-Vest

CLAUDIU TĂRNICERIU

0722 366 302

Director de Vânzări

Centru-Est

ANDREI URS

0724 353 220

Brașov, Harghita, Covasna,

Sibiu, Dâmbovița

COSMIN CORLA

0733 912 719

Hunedoara, Timiș,

Arad, Caraș-Severin

ȘTEFAN ANTON

0727 368 662

București: sector 4, sector 6,

Ilfov, Giurgiu, Teleorman

MIHAI RIZA

0733 629 310

București: sector 2, sector 3,

Prahova

FLORIN ȘCHEOPU

0724 353 221

București – sector 1, sector 5,

Argeș

GEORGIAN TROFIM

0722 294 989

Constanța, Ialomița,

Călărași, Tulcea

DRAGOȘ GHEREBEN

0724 353 223

Dolj, Gorj, Olt,

Vâlcea, Mehedinți

DAN POROȘNICU

0724 353 224

Galați, Brăila, Vrancea,

Buzău, Vaslui

BOGDAN MARTIN

0790 047 282

Bihor, Sălaj,

Maramureș, Satu Mare

DARIUS POP

0733 912 717

Cluj, Bistrița,

Mureș, Alba Iulia

CDOREL DARABANĂ

0733 912 718

Iași, Suceava, Botoșani,

Bacău, Neamț