Pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare a acestui site, GURSK MEDICA folosește fișiere de tip cookie. Mai multe detalii aici.
X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse

MEMBRANA PTFE 17x25 mm OpenTex_02

Cod pachet : OpenTex_02
compară...
Descriere produs

Membranele regenerative din PTFE (teflon) sunt membrane sterile, neresorbabile, realizate din polimerul de politetrafluoroetilenă (PTFE) și ranforsate cu titan.

PTFE (teflonul) este un material inert din punct de vedere biologic și biocompatibil cu țesutul uman.

Membranele din PTFE (teflon) ranforsate cu titan utilizate în regenerarea osoasă ghidată (GBR) ajută în formarea unui nou os, acționând ca o barieră biologică ce protejează migrarea celulelor din epiteliu, din țesuturile conexe și/sau bacterii care ar putea inhiba creșterea osului. În același timp, membranele oferă spațiul necesar și suficient pentru formarea unei structuri fibrine naturale - precursoarea osului.

Membranele de regenerare din PTFE (teflon) ranforsate cu titan sunt materiale implantabile temporare, utilizate în parodontologie, implantologie și procedurile dentare chirurgicale care necesită o barieră mecanică, în special pentru reconstrucțiile de os.

Membranele oferă un mecanism pentru formarea de țesut moale și tare nou și sunt utilizate ca bariere ce oferă spațiu pentru tratarea defectelor parodontale.

SPECIFICAȚII:

Dimensiuni: 17 mm x 25 mm

Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Adresa: Str. Căpitan Alexandru Șerbănescu, nr. 85, sector 1, București, România 014286

înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Gursk Medica
designed by headstart.ro