Pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare a acestui site, GURSK MEDICA folosește fișiere de tip cookie. Mai multe detalii aici.
X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse

Medit I-500 - SCANNER INTRA-ORAL

Cod pachet : I-500
compară...
Descriere produs

Valoare, eficiență și productivitate, împreună, aceste trei calități fac din noul scaner intra-oral Medit i500 o componentă cheie in dezvoltarea cabinetului sau clinicii dvs.

CARACTERISTICI:

High ROI

O performanță de neegalat, combinată cu un preț competitiv, oferă o rentabilitate extrem de rapidă a investiției

Flexibilitate

Un sistem deschis pentru fluxul de lucru integrat CAD / CAM, permite exportul de fișiere STL pentru transferul de fișiere facil și astfel o colaborare optimizată

Viteză impresionantă

Sistem inteligent cu algoritm de detectare a scanării cu două camere de mare viteză pentru scanare intraorală rapidă și eficientă

Powderless

Nu este nevoie de pulbere în majoritatea cazurilor obișnuite, permițând un proces de scanare fără sudură și confort sporit al pacientului

Precizie ridicată

Coroană unică *:

Precizie (Acuratețe) = 5,1 μm (± 0,49 μm)
Precizie (consistență) = 3,2 μm (± 0,74 μm)

* Testul cu o singură coroană de precizie a fost efectuat de Medit conform metodelor din "Evaluarea preciziei a șase dispozitive de scanare intraorală: o investigație in vitro. Revizuirea produsului ADA profesional 2015 ".

Combinația perfectă dintre hardware și software
Utilizand scanerul intra-oral Medit i500 împreună cu software-ul MeditLink / iScan, rezultatele sunt impresionante, de fiecare dată. Comunicarea cu laboratorul dentar devine extrem de facilă.

Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Adresa: Str. Căpitan Alexandru Șerbănescu, nr. 85, sector 1, București, România 014286

înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Gursk Medica
designed by headstart.ro