Pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare a acestui site, GURSK MEDICA folosește fișiere de tip cookie. Mai multe detalii aici.
X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse

LIGHTWALKER Er:YAG AT S NE, M021-5AF/1 S NE CE ROM

Cod pachet : 94231
compară...
Descriere produs

Lămpile LightWalker sunt concepute pentru perfecționiștii stomatologi și pentru toți profesioniștii care doresc să își perfecționeze experiența dentară zilnică cu noi posibilități de tratament pe care numai cea mai recentă tehnologie laser le poate oferi. În urma lansării sale, sistemul foton LightWalker de la Fotona a câștigat rapid recunoașterea pe scară largă a industriei și acordarea de inovații deosebite în materie de tehnologie și inovare. Modul QWP patentat (pulsul pătrat cuantic) al LightWalker reprezintă un progres tehnologic important, îmbunătățind interacțiunea cu țesuturile dentare pentru a optimiza confortul pacientului, viteza și rezultatele clinice.

Stomatologie de înaltă performanță, fără compromisuri
Tehnologia de proiectare, inginerie și tehnologiile brevetate de la LightWalker l-au transformat în cel mai rapid laser Erbium de ultimă generație din lume, depășind alte lasere în ceea ce privește viteza și precizia, oferind simultan o gamă largă de aplicații extrem de eficiente ale țesuturilor dure și moi. Modurile de operare ușor de selectat ale lui LightWalker și sistemele avansate de administrare cu fascicul laser îmbunătățesc precizia și performanța fiecărui tratament cu laser pentru o eficacitate clinică optimă.

Spectru larg de aplicații eficiente și ușor de realizat
De la stomatologia conservatoare, endodonție și implantologie până la parodonție și chirurgia țesuturilor moi, laserele LightWalker oferă cea mai cuprinzătoare listă de aplicații clinice ale oricărui laser dentar făcut astăzi. LightWalker este, de asemenea, perfect pentru procedurile dentare cosmetice, cum ar fi albirea dentară cu laser TouchWhite ™, delicată, dar foarte eficientă. Cu un upgrade estetic opțional, modelul LightWalker AT / AT S poate fi folosit chiar și pentru tratamentele cutanate facial, cum ar fi reducerea ridurilor.
Procedurile tipice de tratament cu LightWalker sunt mai rapide, mai ușor de realizat și cu mai puține dureri și timpi de vindecare mai scurți comparativ cu tratamentele convenționale.

Combinație complementară pentru lungimi de undă – pentru rezultate îmbunătățite
Fiecare model LightWalker este un sistem avansat din punct de vedere tehnologic, construit de la bază cu cele mai sigure tehnologii disponibile azi. Lungimea de undă a laserului dentar “standard de aur” de la LightWalker (1064 nm și 2940 nm) este produsă de surse laser care au la bază cristal. Cu alegerea a două lungimi de undă complementare (în ceea ce privește efectul lor asupra țesuturilor), LightWalker tinde să fie cu adevărat un laser “optim”. Practic, toate tratamentele dentare asistate de laser pot fi realizate fie cu lungimea de undă laser Er: YAG absorbită sau cu lungimea de undă cu laser Nd: YAG profund penetrant.

Ultimele tehnologii Pulse – pentru performanțe excepționale
Tehnologiile fotospațiale VSP (Variable Square Pulse) și tehnologia SMOOTH de la Fotona sporesc precizia, performanța și siguranța tratamentelor cu laser la cel mai înalt nivel. VSP permite practicanților să controleze cu precizie durata pulsului laser și fluența acestuia în funcție de necesitățile specifice acțiunii, cu simpla atingere a unui buton.

SPECIFICAȚII:

LIGHTWALKER model: AT / AT S

Er:YAG putere: 20W

Energie: 1500 mJ

Moduri operaționale: SWEEPS, QSP, MAX, SSP, MSP, SP, LP, VLP, SMOOTH

Optica: OPTOflex

CARACTERISTICI GENERALE:

Reglarea temperaturii prin pulverizare: da

Piesa de autodetecție: da

Piesa de autodetecție: da

Piesă de mână digitală: da

Dermatologie: da

Indicator verde: da

 

 

Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Adresa: Str. Căpitan Alexandru Șerbănescu, nr. 85, sector 1, București, România 014286

înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Gursk Medica
designed by headstart.ro