Gursk Medica: Partener al Congresului ImplantoDays 2023

Category: Stiri si noutati

Gursk Medica: Partener al Congresului ImplantoDays 2023

Suntem încântați să vă informăm că Gursk Medica este partener al Congresului ImplantoDays 2023, organizat de ImplantoDays, care va avea loc în perioada 8-10 iunie, la Poiana Brașov.

Acest eveniment va aduna peste 500 de medici stomatologi din întreaga țară, care vor avea oportunitatea să afle cele mai recente tehnologii și tehnici în domeniul stomatologiei, precum și să împărtășească idei și experiențe. 

În cadrul congresului, cea de-a VIII-a ediție, punctul de atracție principal îl reprezintă cei 10 speakeri de top, apreciați la nivel mondial, din SUA, Italia, Elveția, Germania, Grecia, Brazilia și România.

Speakerii acestei ediții sunt:

Dr. Maurice Salama

Dr. Maurice Salama a absolvit studiile de licență la Universitatea de Stat din New York în anul 1985, obținând diploma de licență în biologie. Ulterior, a obținut diploma de doctor în medicină dentară la Școala de Medicină Dentară a Universității din Pennsylvania, iar apoi s-a specializat în ortodonție și parodontologie. Dr. Salama este profesor asistent de parodontologie la Universitatea din Pennsylvania și la Colegiul Medical din Georgia și face parte din comitetul științific al celei mai importante platforme online de educație stomatologică. De asemenea, este membru al echipei de practică stomatologică din Atlanta, împreună cu Dr. Goldstein și Dr. Garber, recunoscută pe plan mondial pentru cercetarea lor clinică în domeniul dentiției reconstructive și estetice.

Dr. Anton Sculean

Dr. Anton Sculean este profesor și șef al Departamentului de Parodontologie și în prezent director al Centrului de Cercetare Dentară (DRC) al Școlii de Medicină Dentară, Universitatea din Berna, Elveția.

Prof. Sculean a publicat peste 495 de articole în reviste peer-reviewed, 30 de capitole în manuale de parodontologie și a susținut peste 600 de prelegeri la întâlniri naționale și internaționale.

El este redactorul-șef al Periodontology 2000, una dintre cele mai bine clasate reviste în domeniul stomatologiei.

Interesele sale de cercetare se concentrează pe vindecarea și regenerarea țesutului parodontal, chirurgia parodontală regenerativă și estetică-plastică, utilizarea antibioticelor, antisepticelor și a abordărilor noi, cum ar fi laserele și terapia fotodinamică, în tratamentul infecțiilor parodontale și peri-implantare.

Dr. Giorgio Tabanella

Dr. Giorgio Tabanella este un diplomat al Consiliului American de Periodontologie, membru activ al Academiei Italiene de Estetică Dentară și autor al cărții „Retratarea eșecurilor în medicina dentară”.

Dr. Tabanella are experiență în prezentări de conferințe în Europa, Asia, Orientul Mijlociu, Africa de Sud, precum și în SUA, despre implanturile și intervențiile chirurgicale periodontale, managementul estetic în terapia implanturilor și periodontală, remodelarea osoasă peri-implant, reconstrucția țesuturilor moi și dure în jurul dinților naturali și a implanturilor, precum și re-tratamentul eșecurilor.

Cercetarea sa se concentrează pe regenerarea și augmentarea țesuturilor cu diferite materiale de grefă osoasă și moale, pierderea osoasă peri-implant și dentar, protocoale noi pentru repararea implanturilor dentare bolnave. El deține o clinică privată în Roma, Italia, unde organizează cursuri avansate și intervenții chirurgicale live pe regenerarea țesuturilor și retratarea eșecurilor de implant pentru un număr limitat de participanți.

 

Dr. Frank Zastrow

Dr. Frank Zastrow este un chirurg oral, speaker internațional, autor și proprietarul unei clinici private de stomatologie în sudul Germaniei.

Până în 2007 a fost cercetător asociat la departamentul de maxilofacial a Universității din Heidelberg (director medical: Prof. Dr. J. Mühling), iar în 2012 a fost medic senior la Prof. Fouad Khoury în clinica Schloss Schellenstein, Germania.

Astăzi este cunoscut internațional ca speaker și autor al numeroase cărți de specialitate. A inventat tehnica Semilunar (SLT) și este proprietarul a numeroase patente în întreaga lume. Fondator al grupul de Facebook „Real Bone Builders”, unde comunitatea schimbă informații despre tratamentul cazurilor implantologice complexe.

Dr. Jaime Lozada

Dr. Jaime Lozada este profesor și director al Programului de Educație Avansată în Implantologie Dentară la Facultatea de Medicină Dentară a Universității Loma Linda din SUA, unde a obținut și Certificatul în Implantologie Dentară (87) și Prostodontie (95). Este membru al Consiliului de redacție al Journal of Oral Implantology, fost președinte al American Academy of Implant Dentistry, fost președinte al Consiliului American de Specialități Dentare și Fellow al American College of Dentists. De asemenea, este Diplomat al Consiliului American de Implantologie Dentară.

Dr. Mihnea Cafadaru

Dr. Mihnea Cafadaru este absolvent al Facultății de Medicină Dentară de la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara.

Dr. Cafadaru are o vastă experiență în implantologie, protetică, microchirurgie, parodontologie, chirurgie orală și endodonție. A urmat un curs de competență în implantologie orală în Timișoara sub coordonarea profesorului universitar doctor Bratu Emanuel.

În Germania, a absolvit mai multe cursuri, printre care implantologie orală, estetică a implanturilor, augmentare osoasă și gingivală, parodontologie, endodonție, protetică, diagnostice 3D, augmentare osoasă, microscopie dentară, lifting al sinusului și management al oaselor și gingiilor în implantologie.

Dr. Frank Schwarz

Dr. Frank Schwarz este profesor și șef al Departamentului de Chirurgie Orală și Implantologie la Centrul de Stomatologie și Medicină Orală (Carolinum) din cadrul Universității Johann Wolfgang Goethe din Frankfurt, Germania.

A primit oferte de numiri prestigioase, cum ar fi Director în Implantologie la Universitatea din New York (NYU), Profesor în Implantologie la Universitatea din Hong Kong sau Profesor în Chirurgie Orală la Universitatea din Leeds.

Este membru al Consiliului Director al EAO – Asociația Europeană pentru Osseointegrare, fost președinte al Asociației Germane de Implantologie Orală (DGI), membru al Consiliului Executiv al Fundației Osteologie și a primit premii precum Premiul de Cercetare André Schröder în 2007, Premiul de Cercetare Miller în 2012 și Premiul Jan Lindhe în 2017.

Dr. Francesco Mintrone

Dr. Francesco Mintrone a început activitatea sa ca tehnician dentar, specializându-se apoi în proteze fixe din ceramică. După ce a absolvit cu onoruri la Facultatea de Medicină Dentară de la Universitatea din Modena, Italia, a participat la mai multe cursuri de protetică dentară și chirurgie implantară.

Este membru activ al EAED și a câștigat edițiile din 2011 și 2012 ale programului de Master Clinician in Implant Dentistry la gIDE / UCLA. De asemenea, este cadru didactic și președinte la gIDE / LLU pentru programul Esthetic / Implant Master în Europa, China și Vietnam.

A scris mai multe articole publicate în reviste științifice internaționale și susține conferințe naționale și internaționale pe teme legate de implantologie și proteză dentară. Activitatea sa se concentrează în principal pe estetică și reabilitare protetică pe implanturi și dentiție naturală în practica sa privată din Modena, Italia.

Dr. Stavros Pelekanos

Dr. Stavros Pelekanos a absolvit Facultatea de Medicină Dentară la Universitatea din Atena, Grecia. În 1993, a obținut doctoratul în Prostodonție de la Universitatea din Freiburg, Germania. Este fondatorul unei clinici private în Atena, specializată în implantologie, protetică și estetică dentară.

În 2002 a devenit lector la Departamentul de Prostodonție al Facultății de Medicină Dentară din Atena, Grecia și din 2012 este profesor asistent în același departament. Este membru activ al Academiei Europene de Estetică Dentară și are numeroase afilieri profesionale.

Este membru al facultății Global Institute of Dental Education (gIDE) din Los Angeles și la Dental Tribune (cursuri CME), susținând cursuri în întreaga lume despre implantologie, estetică și proceduri de restaurare.

A primit premii la competițiile științifice ale Academiei Europene de Estetică Dentară și a publicat peste 20 de articole în reviste de specialitate și 3 capitole în cărți.

Dr. Jose Martins Da Rosa

Dr. Jose Martins Da Rosa este absolvent al Universității Federale din Santa Maria – UFSM – Santa Maria/RS – Brazilia, în anul 1988. A urmat un curs de specializare în parodontologie la Asociația Paulista a Chirurgilor-Dentisti – APCD – Bauru / SP – Brazilia, în anul 1991.

A absolvit un curs de specializare și un Master of Science în proteze la CPO SLMandic – Centrul de cercetare dentară São Leopoldo Mandic – Campinas/SP – Brazilia, în anul 2005. A obținut doctoratul în implantologie la CPO SLMandic – Centrul de cercetare dentară São Leopoldo Mandic – Campinas/SP – Brazilia, în 2014.

Este autorul cărții: Restaurarea dentoalveolară imediată (IDR) de la Quintessence Publishing. Are o practică privată în Caxias do Sul – RS – Brazilia.

Pe 8 iunie, în preziua Congresului, vor fi organizate două workshop-uri suplimentare, cu doi dintre speakeri, pentru cei care sunt interesați să aprofundeze două subiecte importante în domeniul stomatologiei.

Primul workshop se va concentra pe tehnici chirurgicale pentru reconstrucția defectelor parodontale, susținut de Dr. Anton Sculean din Elveția, în timp ce al doilea workshop va aborda strategii și tehnici de augmentare a țesuturilor gingivale în implantologie, susținut de Dr. Mihnea Cafadaru din România.

Pentru a participa la ImplantoDays 2023, există două opțiuni: participarea live la eveniment sau în mediul online. Înscrierile sunt încă deschise, iar biletele pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al evenimentului: congres.implantodays.ro.

În plus, vineri seara, pe 9 iunie, va fi organizat Friday Night Party, care va oferi participanților ocazia de a socializa și de a se bucura de o atmosferă relaxată după o zi plină de activități. 

Congresul ImplantoDays 2023, evenimentul de referință în domeniul stomatologiei din România, este un prilej unic de a interacționa cu experți de top din întreaga lume și de a afla cele mai noi tehnologii și tehnici în stomatologie. 

Suntem nerăbdători să fim acolo pentru a ne întâlni cu toți medicii stomatologi participanți. Vă așteptăm cu drag!


ECHIPA DE VÂNZĂRI

MARIC CUCEREAVII

+373 685 55 323

CREȚU EUGEN

+373 685 53 655 

MARCHITAN SERGIU

+373 600 32 320

Contactează-ne

Daca aveti intrebari sau doriti sa va inscrieti la curs, va rugam sa completati formularul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!

Contactează-ne

Daca aveti intrebari sau doriti sa va inscrieti la curs, va rugam sa completati formularul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!

CĂTĂLIN BABĂ

0724 353 222

Director de Vânzări

Centru-Vest

CLAUDIU TĂRNICERIU

0722 366 302

Director de Vânzări

Centru-Vest

ANDREI URS

0724 353 220

Brașov, Harghita, Covasna,

Sibiu, Dâmbovița

COSMIN CORLA

0733 912 719

Hunedoara, Timiș,

Arad, Caraș-Severin

ȘTEFAN ANTON

0727 368 662

București: sector 4, sector 6,

Ilfov, Giurgiu, Teleorman

MIHAI RIZA

0733 629 310

București: sector 2, sector 3,

Prahova

FLORIN ȘCHEOPU

0724 353 221

București – sector 1, sector 5,

Argeș

GEORGIAN TROFIM

0722 294 989

Constanța, Ialomița,

Călărași, Tulcea

DRAGOȘ GHEREBEN

0724 353 223

Dolj, Gorj, Olt,

Vâlcea, Mehedinți

DAN POROȘNICU

0724 353 224

Galați, Brăila, Vrancea,

Buzău, Vaslui

CLAUDIU TĂRNICERIU

0769 278 123

Bihor, Sălaj,

Maramureș, Satu Mare

ROBERT LUPU

0733 912 717

Cluj, Bistrița,

Mureș, Alba Iulia

CLAUDIU TĂRNICERIU

0733 912 718

Iași, Suceava, Botoșani,

Bacău, Neamț

ECHIPA DE VÂNZĂRI

CĂTĂLIN BABĂ

0724 353 222

Director de Vânzări zonal

CLAUDIU TĂRNICERIU

0722 366 302

Director de Vânzări zonal

DAN POROȘNICU

0724 353 224

Director de Vânzări zonal

ȘTEFAN ANTON

0727 368 662

București: sector 4, sector 6,

Ilfov, Giurgiu, Teleorman

MIHAI RIZA

0733 629 310

București: sector 2, sector 3,

Prahova

FLORIN ȘCHEOPU

0724 353 221

București – sector 1, sector 5,

Argeș

GEORGIAN TROFIM

0722 294 989

Constanța, Ialomița,

Călărași, Tulcea

DRAGOȘ GHEREBEN

0724 353 223

Dolj, Gorj, Olt,

Vâlcea, Mehedinți

ANDREI URS

0724 353 220

Brașov, Harghita, Covasna,

Sibiu, Dâmbovița

DOREL DARABANĂ

0733 912 718

Iași, Suceava, Botoșani,

Bacău, Neamț

COSMIN CORLA

0733 912 719

Hunedoara, Timiș,

Arad, Caraș-Severin

IONUȚ SURUGIU

0728 084 656

Galați, Brăila, Vrancea,

Buzău, Vaslui

DRAGOȘ GHEREBEN

0724 353 223

Dolj, Gorj, Olt,

Vâlcea, Mehedinți

BOGDAN MARTIN

0790 047 282

Bihor, Sălaj,

Maramureș, Satu Mare

DARIUS POP

0733 912 717

Cluj, Bistrița,

Mureș, Alba Iulia