0769 948 354
7% reducere la prima comandă dacă te înregistrezi - transport gratuit peste 200 lei

Beneficii

Colaborăm cu branduri din industria stomatologică, atent selectate, care ne furnizează produse și echipamente eficiente și de calitate, destinate intervențiilor medicale dentare din cabinete și clinici din întreaga țară. Suntem unic reprezentant al mărcii Dentium – cu experiență de peste 17 ani – și aducem în România și Moldova 5 sisteme de implanturi dentare, pentru toate tipurile de intervenții chirurgicale, care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate impuse în acest domeniu.

Brand-uri ca Acteon, Dentium, Miglionico, Fotona, Cattani, MGF, Lite Medics, Medit, Saeyang permit să aducem pe piața din România instrumentar, aparatură și echipamente destinate unei activități mai eficiente, mai performante  a clinicilor stomatologice.

Știm că siguranța pacienților este mereu o prioritate, de aceea alegem să colaborăm cu branduri apreciate de medicii stomatologi pe plan mondial pentru calitatea produselor, siguranța pe care o oferă și rezultatele excelente în rezolvarea cazurilor clinice.

Dentium, Purgo, Resorba, DeveMed, Acteon sunt doar o parte din brand-urile internaționale cu care suntem bucuroși să colaborăm pentru a ne asigura că dispunem de un flux constant în aprovizionare, pentru a ne desfășura activitatea în cele mai bune condiții pentru medicii stomatologi colaboratori.

Produsele pe care le punem la dispoziția medicilor și clinicilor stomatologice sunt de cea mai bună calitate și se bucură de aprecierea medicilor specialiști de peste 11 ani.
Prin experiența vastă pe care o avem cu produsele stomatologice și cele utilizate în implantologia orală, am ajuns să colaborăm cu brand-uri foarte apreciate în această industrie. Ne asigurăm că punem la dispoziția clinicilor stomatologice din România produse și echipamente de calitate cu care să își desfășoare activitatea în cele mai bune condiții de performanță, cu rezultate clinice excelente.

În cei peste 11 ani de activitate am reușit să construim colaborări bazate pe încredere, produse și echipamente de calitate și servicii de top.

Dacă îți dorești să colaborăm, îl poți contacta oricând pe reprezentantul Gursk Medica din zona în care îți desfășori activitatea aici: gurskmedica.ro/contact.

Îți dorești mai multe informații despre de calitatea produselor și echipamentelor pe care le furnizăm? Nicio grijă! Poți solicita oricând o demonstrație live aici: gurskmedica.ro/programare, iar reprezentantul nostru zonal te va contacta în cel mai scurt timp pentru programarea demonstrației.

Completează formularul pentru a programa o demonstrație live a produselor și echipamentelor noastre.

Echipa Gursk Medica este la dispoziția ta în orice situație, de luni până vineri, în intervalul orar: 9:30 – 18:00, la numărul de telefon 0769.948.354, deoarece știm cât de important este să ai acces la informații și detalii legate de produsele și comenzile lansate pentru desfășurarea unei bune activități a clinicii tale.

Prin suportul telefonic pe care ți-l punem la dispoziție ne dorim să-ți fim alături astfel încât să poți alege cele mai bune produse pentru nevoile clinicii tale și mai ales ale pacienților tăi.  Fiecare pacient este unic, așa cum fiecare  problemă stomatologică este unică.

Totodată, prin intermediul serviciului nostru de suport telefonic, ai la dispoziție echipa noastră de consultanți specializați care te vor asista pentru alegerea produsele potrivite pentru problemele pacienților tăi. Pentru detalii de contact, accesează cel mai apropiat reprezentant: www.gurskmedica.ro/despre-noi/#vanzari

Echipa noastră de vânzări este una stabilă, include profesioniști cu experiență de peste 10 ani, care au reușit în timp construirea unor relații puternice, bazate pe încredere, cu medicii stomatologi din întreaga țară. În plus, în ultimii doi ani am conturat o echipă de service, care îți oferă cu cea mai mare plăcere mentenanță și suport tehnic când vine vorba de alegerile produselor sau probleme apărute în activitatea ta.

Colaborarea dintre noi și tine se bazează pe încredere și servicii de înaltă calitate pe care ți le garantăm odată cu achiziția produselor și echipamentelor.

Pe lângă calitatea produselor provenite de la brand-uri apreciate de stomatologii din întreaga lume, garantăm succesul cabinetului sau clinicii tale prin serviciile pe care ți le oferim și prin modul în care te asistăm la achiziția produselor și echipamentelor de calitate potrivite nevoilor cabinetului sau clinicii tale și pacienților tăi.

În toți acești ani am devenit un partener de încredere pentru o serie însemnată de clinici stomatologice și medici stomatologi din România și Republica Moldova.

Tu ești partenerul cu care construim deopotrivă viitorul industriei și propriul tău viitor.  Îți suntem alături cu un întreg portofoliu de produse, de servicii, totodată consultanță de specialitate și service specializat.

În România, legătura directă cu tine se face printr-o rețea națională de reprezentanți de vânzări și o echipă dedicată de service. În Republica Moldova, reprezentanța noastră se află în orașul Chișinău, majoritatea partenerilor fiind localizați în capitala țării.

Furnizăm produse și echipamente și sprijinim dezvoltarea clinicilor stomatologice din România de peste 11 ani.

În tot acest timp, colaborarea noastră cu cele mai bune clinici și cabinete stomatologice ne-a ajutat să facem o selecție atentă a echipamentelor, produselor și soluțiilor de finanțare care să contribuie cu succes la dezvoltarea clinicii tale. Suntem aici pentru a te asista să iei cele mai bune decizii, potrivite nevoilor clinicii și pacienților tăi.

Echipamentele profesionale, produsele de calitate și spațiile de lucru reprezintă adesea o investiție consistentă pentru orice clinică stomatologică. Împreună cu partenerii noștri din domeniul bancar ne dorim să eliminăm orice astfel de barieră, astfel ca tu să creezi un mediu de lucru de cea mai bună calitate în clinica ta.

Cu ajutorul soluțiilor noastre procesele de achiziție a produselor și echipamentelor stomatologice, dezvoltarea spațiilor și atragerea fondurilor europene devin mai facile pentru tine.

Creditele pot fi realizate de către medicii specialiști care au statut de persoană fizică autorizată sau de către cei care sunt asociați majoritari într-o clinică stomatologică sau SRL.

Soluțiile financiare personalizate Gursk Medica, îți oferă libertatea să decizi valoarea avansului, între 20% – 50% din suma echipamentelor. Restul sumei se poate achita în rate de la 1 la 12 luni. Acesta este un credit destinat clinicilor stomatologice care vor să achiziționeze echipamente noi sau să investească în stocuri mai bune de produse.

Unul dintre partenerii noștri de nădejde este Banca Transilvania, cu care colaborăm în cadrul inițiativei „Divizia Pentru Medici”. Proiectul este menit să sprijine împreună demersurile medicilor stomatologi care doresc să investească în produse și echipamente stomatologice mai bune, spații de lucru mai mari sau doresc sprijin pentru atragerea finanțărilor din proiecte europene. Creditul pe care îl poți obține prin intermediul proiectului „Divizia Pentru Medici” este unul cu o valoare de până la 100.000 de euro (echivalentul în lei), care poate fi acordat pe o perioadă de până la 7 ani. Pentru acest credit beneficiezi de o perioadă de grație de 3 luni până la prima plată.

Pentru a obține acest credit ai nevoie să faci o garanție pe bunul procurat sau alte bunuri din aceeași categorie și de un avans minim de 20% din suma creditului.

Furnizăm produse și echipamente destinate clinicilor stomatologice de peste 10 ani și conștientizăm cât de important este pentru tine și pacienții tăi ca produsele necesare în rezolvarea planurilor de tratament să ajungă în cel mai scurt timp posibil.

Pentru tine oferim transport gratuit oriunde în țară pentru comenzi care depășesc suma de 200 de lei.

Contactează-ne

Daca aveti intrebari sau doriti sa va inscrieti la curs, va rugam sa completati formularul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!

Contactează-ne

Daca aveti intrebari sau doriti sa va inscrieti la curs, va rugam sa completati formularul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Va multumim!

CĂTĂLIN BABĂ

0724 353 222

Director de Vânzări

Centru-Vest

CLAUDIU TĂRNICERIU

0722 366 302

Director de Vânzări

Centru-Vest

ANDREI URS

0724 353 220

Brașov, Harghita, Covasna,

Sibiu, Dâmbovița

COSMIN CORLA

0733 912 719

Hunedoara, Timiș,

Arad, Caraș-Severin

ȘTEFAN ANTON

0727 368 662

București: sector 4, sector 6,

Ilfov, Giurgiu, Teleorman

MIHAI RIZA

0733 629 310

București: sector 2, sector 3,

Prahova

FLORIN ȘCHEOPU

0724 353 221

București – sector 1, sector 5,

Argeș

GEORGIAN TROFIM

0722 294 989

Constanța, Ialomița,

Călărași, Tulcea

DRAGOȘ GHEREBEN

0724 353 223

Dolj, Gorj, Olt,

Vâlcea, Mehedinți

DAN POROȘNICU

0724 353 224

Galați, Brăila, Vrancea,

Buzău, Vaslui

CLAUDIU TĂRNICERIU

0769 278 123

Bihor, Sălaj,

Maramureș, Satu Mare

ROBERT LUPU

0733 912 717

Cluj, Bistrița,

Mureș, Alba Iulia

CLAUDIU TĂRNICERIU

0733 912 718

Iași, Suceava, Botoșani,

Bacău, Neamț

ECHIPA DE VÂNZĂRI

CĂTĂLIN BABĂ

0724 353 222

Director de Vânzări

Centru-Vest

CLAUDIU TĂRNICERIU

0722 366 302

Director de Vânzări

Centru-Vest

ANDREI URS

0724 353 220

Brașov, Harghita, Covasna,

Sibiu, Dâmbovița

COSMIN CORLA

0733 912 719

Hunedoara, Timiș,

Arad, Caraș-Severin

ȘTEFAN ANTON

0727 368 662

București: sector 4, sector 6,

Ilfov, Giurgiu, Teleorman

MIHAI RIZA

0733 629 310

București: sector 2, sector 3,

Prahova

FLORIN ȘCHEOPU

0724 353 221

București – sector 1, sector 5,

Argeș

GEORGIAN TROFIM

0722 294 989

Constanța, Ialomița,

Călărași, Tulcea

DRAGOȘ GHEREBEN

0724 353 223

Dolj, Gorj, Olt,

Vâlcea, Mehedinți

DAN POROȘNICU

0724 353 224

Galați, Brăila, Vrancea,

Buzău, Vaslui

CLAUDIU TĂRNICERIU

0769 278 123

Bihor, Sălaj,

Maramureș, Satu Mare

ROBERT LUPU

0733 912 717

Cluj, Bistrița,

Mureș, Alba Iulia

CLAUDIU TĂRNICERIU

0733 912 718

Iași, Suceava, Botoșani,

Bacău, Neamț

Solicită ofertă
Solicită ofertă
TRIMITE
Nu rata cele mai noi informații despre produse și trend-uri în materie de stomatologie și implantologie.
Înscrie-te la newsletter-ul Gursk Medica!
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Află mai multe
TRIMITE
Nu rata cele mai noi informații despre produse și trend-uri în materie de stomatologie și implantologie.
Înscrie-te la newsletter-ul Gursk Medica!
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Află mai multe
Signup for our Newsletter
We'll only be in touch when we've something exciting to share.
We never share your details
No thanks
Subscribe
Get access to FREE
Resources +
EXCLUSIVE freebies!
Subscribe Now!
No spam ever, unsubscribe anytime.