Beneficii

Colaborăm cu branduri din industria stomatologică, atent selectate, care ne furnizează produse și echipamente eficiente și de calitate, destinate intervențiilor medicale dentare din cabinete și clinici din întreaga țară. Suntem unic reprezentant al mărcii Dentium – cu experiență de peste 17 ani – și aducem în România și Moldova 5 sisteme de implanturi dentare, pentru toate tipurile de intervenții chirurgicale, care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate impuse în acest domeniu.

Brand-uri ca Acteon, Dentium, Miglionico, Fotona, Cattani, MGF, Lite Medics, Medit, Saeyang permit să aducem pe piața din România instrumentar, aparatură și echipamente destinate unei activități mai eficiente, mai performante  a clinicilor stomatologice.

Știm că siguranța pacienților este mereu o prioritate, de aceea alegem să colaborăm cu branduri apreciate de medicii stomatologi pe plan mondial pentru calitatea produselor, siguranța pe care o oferă și rezultatele excelente în rezolvarea cazurilor clinice.

Dentium, Purgo, Resorba, DeveMed, Acteon sunt doar o parte din brand-urile internaționale cu care suntem bucuroși să colaborăm pentru a ne asigura că dispunem de un flux constant în aprovizionare, pentru a ne desfășura activitatea în cele mai bune condiții pentru medicii stomatologi colaboratori.

Furnizăm produse și echipamente destinate clinicilor stomatologice de peste 10 ani și conștientizăm cât de important este pentru tine și pacienții tăi ca produsele necesare în rezolvarea planurilor de tratament să ajungă în cel mai scurt timp posibil.

Pentru tine oferim transport gratuit oriunde în țară pentru comenzi care depășesc suma de 200 de lei.

Echipa Gursk Medica este la dispoziția ta în orice situație, de luni până vineri, în intervalul orar: 9:30 – 18:00, la numărul de telefon 0769.948.354, deoarece știm cât de important este să ai acces la informații și detalii legate de produsele și comenzile lansate pentru desfășurarea unei bune activități a clinicii tale.

Prin suportul telefonic pe care ți-l punem la dispoziție ne dorim să-ți fim alături astfel încât să poți alege cele mai bune produse pentru nevoile clinicii tale și mai ales ale pacienților tăi.  Fiecare pacient este unic, așa cum fiecare  problemă stomatologică este unică.

Totodată, prin intermediul serviciului nostru de suport telefonic, ai la dispoziție echipa noastră de consultanți specializați care te vor asista pentru alegerea produsele potrivite pentru problemele pacienților tăi. Pentru detalii de contact, accesează cel mai apropiat reprezentant: www.gurskmedica.ro/despre-noi/#vanzari

Echipa noastră de vânzări este una stabilă, include profesioniști cu experiență de peste 10 ani, care au reușit în timp construirea unor relații puternice, bazate pe încredere, cu medicii stomatologi din întreaga țară. În plus, în ultimii doi ani am conturat o echipă de service, care îți oferă cu cea mai mare plăcere mentenanță și suport tehnic când vine vorba de alegerile produselor sau probleme apărute în activitatea ta.

Colaborarea dintre noi și tine se bazează pe încredere și servicii de înaltă calitate pe care ți le garantăm odată cu achiziția produselor și echipamentelor.

Pe lângă calitatea produselor provenite de la brand-uri apreciate de stomatologii din întreaga lume, garantăm succesul cabinetului sau clinicii tale prin serviciile pe care ți le oferim și prin modul în care te asistăm la achiziția produselor și echipamentelor de calitate potrivite nevoilor cabinetului sau clinicii tale și pacienților tăi.

În toți acești ani am devenit un partener de încredere pentru o serie însemnată de clinici stomatologice și medici stomatologi din România și Republica Moldova.

Tu ești partenerul cu care construim deopotrivă viitorul industriei și propriul tău viitor.  Îți suntem alături cu un întreg portofoliu de produse, de servicii, totodată consultanță de specialitate și service specializat.

În România, legătura directă cu tine se face printr-o rețea națională de reprezentanți de vânzări și o echipă dedicată de service. În Republica Moldova, reprezentanța noastră se află în orașul Chișinău, majoritatea partenerilor fiind localizați în capitala țării.